Raudonasis sausas
Seni, daugiau nei 40 metų amžiaus, 'Primitivo' vynmedžiai auga kalkingame molio dirvožemyje saulėtame Salento pusiasalyje.
Vynuogių fermentacija ir maceracija vykdyta nerūdijančio plieno statinėse reguliuojamoje 20–22 ° C temperatūroje. Pasibaigus fermentacijos procesui vynas 6 mėn. brandintas ąžuolo statinėse ir 3 mėn. butelyje.
Intensyvios juodųjų vyšnių spalvos vynas kvepia vyšniomis, džiovintomis slyvomis, vanile, imbieru, tabako lapais. Intensyvus, sodrus, švelnių taninų, vaisiškas su vos salstelėjusiu poskoniu.
Patiekti 16 - 18 °C temperatūros prie keptos mėsos patiekalų su grybų padažu, troškintų kepenėlių, makaronų su vištienos širdelių padažu ar brandinto, kietojo sūrio.
"Leone de Castris" vyninės patirtis sukaupta per 350 jos gyvavimo metų. "Leone de Castris" yra vienas svarbiausių ūkių Apulijos vyno istorijoje. 1925 metais jis tapo pirmuoju ūkiu regione, pradėjusiu pilstyti vyną į butelius. Iki tol Apulijos ūkių produkcija buvo pigiai parduodama didelėse talpose kaip žaliava. Vyninei svarbūs buvo 1943 metai. Pagerinus išpilstymo liniją, pradėtas pilstyti rožinis vynas "Five Roses". Italijoje tai buvo pirmasis į butelius išpilstytas rožinis vynas, kuris jau tada buvo parduodamas JAV rinkoje. Nuo pat pradžių šį vyną lydi sėkmė. Neretai jis laikomas vienu geriausių Italijos rožinių vynų, kasmet pelnantis "Gambero Rosso" apdovanojimus. . "Il Medaglione", "Copertino", "Primitivo di Manduria Villa Santera", "Il Lemos", "Donna Lisa" ir kiti vyninės vynai gaminami puoselėjant tradicijas, tačiau Salento ir Apulijos kultūra derinama su naujovėmis. Pionieriška vyninės šeimininkų dvasia skatina nuolatos tobulėti.