Raudonasis sausas
"Auginti ir prižiūrėti neskiepytus vynmedžius (Ungrafted ) yra privilegija, nes jų nedaug. Jų išskirtinumas kyla iš jų gebėjimo perduoti savo kilmę gryniausiu lygiu. Mes kruopščiai prižiūrime neskiepytas vynmedžius, kurie mums priklauso ir kurie buvo prižiūrimi dešimtmečius pagal tvarius ūkininkavo metodus bei stengiamės gaminti vynus iš šių žinomų vietovių su maksimalia terroir išraiška." Rankomis surintos vynuogės prieš fermentaciją trumpai šaltai maceruojamos, fermentacija vykdyta su vietinėmis mielėmis. Maceracijos ir fermentacijos trukmė 40 dienų. Šviežių raudonųjų uogų, žibuoklių, vyšnių aromatų vynas išlaiko traškią rūgštį, o smulkiagrūdžiai taninai suteikia vyno tekstūrai gilumo. Ilgo vaisiško poskonio vynas.
Patiekite 12-14 °C su ant grotelių kepta kiauliena/ dešrelėmis, pebre( čilietiškas pagardas).
„De Martino“ vyndarių tikslas – sukurti vyną, atspindintį vietinį terroir ir parodyti Čilės regionų įvairovę. Todėl „De Martino" vyndariai nuolat keliauja po skirtingas Čilės vietoves, ieškodami unikalių plotų individualaus, išskirtinio vyno gamybai. Jų norai ambicingi – įrodyti pasauliui, kad Čilėje gali būti daromas aukščiausios kokybės ir kategorijos vynas. Vyninės daromi vynai turi nemažai europietiškam vynui būdingų bruožų - jiems būdinga gaivi rūgštis, vaisiškų bei žemiškų natų dermė aromate bei skonyje, Naujojo Pasaulio vynams neįprastas minerališkumas. Siekdami parodyti Čilės išskirtinumą „De Martino“ tapo vienais geriausių Carmenere vynuogės specialistų ir pirmuoju gamintoju ėmusiu eksportuoti šios vynuogės vynus į užsienio šalis. Šiuo metu vyninė yra itin aukštai vertinama vyno kritikų bei mėgėjų, o jos daromi atskirų vynuogynų vynai patenka tarp geriausiai vertinamų vynų Čilėje. http://www.demartino.cl/