Raudonasis sausas
Šiam vynui gaminti vynuogės auginamos skirtinguose Sicilijos Vittoria rajone esančiuose Dorilli ir Mogli vynuogynuose. Dorilli vynuogyne sirpsta 'Nero d’Avola' vynuogės, tuo tarpu 'Frappato' uogos auginamos Mogli vynuogyne. Šių vynuogynų dirvožemyje dominuoja raudonojo smėlio uolienos be riedulių. Tik kiek giliau, galima aptikti kietą kalkakmenio dirvą.
Prisirpusių vynuogių sulčių fermentacija vyksta nerūdijančio plieno statinėse. Maceracija su žievelėmis trunka 14 d. Pasibaigus vyno fermentacijai, brandinimas tęsiamas, taip pat, nerūdijančio plieno statinėse. Taip išsaugomas vaisiškas vyno skonis, kuris atspindi Sicilijos pietinės pakrantės terroir savybes.
Intensyvios vyšnių raudonumo spalvos vynas pasižymi laukinių raudonųjų uogų aromatais. Laukinių vyšnių, braškių aromatai persipina su šilkmedžio uogų bei juodųjų pipirų kvapais. Vyno skonis sodrus ir energingas, juntami lengvi ir sunokę taninai.
Patiekti 14-16 °C temperatūros prie tuno, grybų patiekalų, ar tradicinių itališkų patiekalų (pvz. pica su vytintu kumpiu).
Pusbrolis Alessio su pusseserėmis Francesca ir Santi savo pavardę Planeta pavertė pasaulyje žinomu prekės ženklu. Su "Planeta" vynine siejamas visos Sicilijos vyndarystės renesansas, besitęsiantis iki šiol. Vietinės ir tarptautinės vynuogių veislės auginamos skirtingose salos vietose vynuogėms tinkamiausiomis sąlygomis. "Planeta" turi savo vynines šešiose Sicilijos provincijose, iš viso 390 hektarų vynuogynų ir 93 hektarus alyvuogių giraičių. "Planeta" gamina 21 vyno rūšį ir 3 aukščiausios klasės alyvuogių aliejaus rūšis. Penkiose vyninėse gaminamas vynas atspindi senovinę Sicilijos salos dvasią bei šiuolaikinės vyndarystės galimybes. Net 18 vyninės vynų buvo įvertintos trimis taurėmis (aukščiausias įvertinimas) Italijos vyno gide „Gambero Rosso“.