Raudonasis sausas
Vynas dedikuotas Guillaume'o de Cont, seneliui, kuris daugiau nei prieš 50 metų pasodino vynmedžius, kurie auga molio ir kalkakmenio dirvožemyje. Maceracija vykdyta 20 d. Vynas 8 mėn. brandintas nerūdijančio metalo talpose. Nefiltruotas, be pridėtinių sulfitų. Šviežių juodųjų serbentų, mėtų, kakavos, drėgnos žemės, rašalo aromatų vynas žavi savo glotnumu, apvalumu, tankumu, mėsingumu , traškiais taninais, gervuogių ir mėlynių poskoniu.
Brandinimo potencialas nuo 2 iki 4 metų.
Tiekti 16 -18 °C temperatūros prie prie mėsos troškinių su miško grybais, mėsainių, griliuje keptų dešrelių, baklažanų apkepo.
"Domaine Albert de Conti" istorija prasidėjo 1920-aisiais, kai Vincenzo de Conti persikėlė iš Italijos į pietvakarių Prancūziją ir padėjo pamatus ilgalaikiam šeimos vyno paveldui. 1963 m. jo sūnus Albertas pasodino vynuogynus Saint-Julien d'Eymet vietovėje, kurią jo sūnus Francis 1990 m. išplėtė į Château Tour des Gendres. Šiandien naujoji karta, Franciso vaikai Guillaume'as ir Paulis, kartu su Yann Lecoindre'u atgaivino šią vietą. Dabar jie valdo 30 hektarų, taikydami ekologinius, biodinaminius ir agromiškininkystės metodus, kad pagerintų dirvožemio sveikatą ir biologinę įvairovę.