Raudonasis sausas
Calùra itališkai reiškia karštis, toks ir vyno stilius - alsuojantis Apulijos saulės karščiu: minkštas, salstelėjęs, apvalus. Vynuogės 15-20 dienų džiovinamos ant vynmedžio. Po to vyksta maceracija ir 8 dienas trunkanti alkoholinė fermentacija naudojant atrinktas mieles kontroliuojamoje 24-26 °C temperatūroje. Vynas 3 mėnesius brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse. Sodriai raudonas rubino spalvos vynas atsiskleidžia per prinokusių vaisių, braškių uogienės ir gervuogių, džiovintų slyvų aromatus. Kompleksiškumo suteikia, elegantiški, apgaubiantys kakavos ir tabako kvapai. Skonyje dominuoja nokios uogos, sultinga tekstūra sukuria ilgai išliekančio poskonio įspūdį.
Tiekti 14-16°C prie picos, daržovių ir mėsos troškinio arba šokoladinių desertų.
2005 m. buvo įkurta Tenuta Giustini vyninė, ji įsipareigojo savo vynui auginti tik aukščiausios kokybės vynuoges, rinkti jas rankomis, gerbti natūralų ciklą ir atsižvelgti į klientų interesus ir poreikius. Kiekviename vyno laše sudėtos keturių kartų vyndarių ir gamtos sukurtos emocijos.
"Metai po metų, derlius po derliaus. Dirbame siekdami tobulinti save ir vyną, kurį pilame į butelį. Siekiame vyno, gebančio branginti praeities patirtį, interpretuoti dabarties signalus ir priimti ateities iššūkius.
Mes nesame tik vynas - MES VYNAS JUDĖJIME!
Vyninei vadovauja Giuseppe Papadopoli kartu su sūnumis Salvatore ir Federico. Tai graikų kilmės šeima, nukeliavusi į Apuliją.