Raudonasis sausas
Švelnus, subalansuotas, šiltas vynas atsiskleidžia per intensyvius gervuogių ir slyvų aromatus. Burnoje dominuoja tamsių uogų skonis bei švelnūs ir gerai integruoti taninai. Klasikinis "Primitivo" puikiai tinkantis šio vyno stiliaus gerbėjams.
Vynmedžių amžius apie 10 metų. Maceracija vyko apie 8-10 dienų 20-22°C temperatūroje. Vynas mažiausiai 3 mėn. brandintas nerūdijančio plieno talpyklose ir 2 mėn. butelyje.
Tiekti 16-18 °C prie lazanijos, pastos su mėsos padažu, keptų dešrelių, picų.
"Leone de Castris" vyninės patirtis sukaupta per 350 jos gyvavimo metų. "Leone de Castris" yra vienas svarbiausių ūkių Apulijos vyno istorijoje. 1925 metais jis tapo pirmuoju ūkiu regione, pradėjusiu pilstyti vyną į butelius. Iki tol Apulijos ūkių produkcija buvo pigiai parduodama didelėse talpose kaip žaliava. Vyninei svarbūs buvo 1943 metai. Pagerinus išpilstymo liniją, pradėtas pilstyti rožinis vynas "Five Roses". Italijoje tai buvo pirmasis į butelius išpilstytas rožinis vynas, kuris jau tada buvo parduodamas JAV rinkoje. Nuo pat pradžių šį vyną lydi sėkmė. Neretai jis laikomas vienu geriausių Italijos rožinių vynų, kasmet pelnantis "Gambero Rosso" apdovanojimus. . "Il Medaglione", "Copertino", "Primitivo di Manduria Villa Santera", "Il Lemos", "Donna Lisa" ir kiti vyninės vynai gaminami puoselėjant tradicijas, tačiau Salento ir Apulijos kultūra derinama su naujovėmis. Pionieriška vyninės šeimininkų dvasia skatina nuolatos tobulėti.