Raudonasis sausas
Vynas daromas iš senų ir jaunų vynmedžių uogų mišinio, augančio Neuleininger Schlossberg vynuogyne. Fermentuotos vynuogių sultys brandinamos 2 m. dalimis nerūdijančio plieno ir ąžuolo statinėse.
Vynas pasižymi intensyviais raudonųjų uogų, vanilės, karamelės aromatais. Vidutinio intensyvumo, nokių taninų.
Patiekti 16-18°C temperatūros prie lengvesnių mėsos patiekalų, grilyje keptų mėsos dešrelių, puskiečių, mažai brandintų sūrių.
Ūkis įsikūręs vaizdingame pietvakarių Vokietijos Pfalco regiono Neuleiningen miestelyje nuo 1643m. gamina tradicinius šio krašto vynus. "Mūsų vynai, mūsų namas, mūsų dirvožemis, ir mūsų klientai mums brangūs " , - sako Rüttger šeima.