Raudonasis sausas
Vynas daromas iš keleto skirtingų vynuogynų, augančių kalkakmenio ir smiltainio dirvožemiuose. Po malolaktinės fermentacijos 10 % vyno palaikoma senose ąžuolo statinėse.
Prinokusių vyšnių, granatų, slyvų padažo, mėlynių, kakavos, pieniško šokolado aromatų. Gaivus, švelnių taninų.
Likutinis cukraus kiekis - 5g/l, rūgšties - 5,2 g/l.
Tiekti 14- 16 °C prie plėšytos antienos, tuno tartaro, perlinės vištos su daug česnako, vištienos ar kalakutienos dešrelių, rizoto su miško grybais, veršienos kepenėlių.
Ūkis įsikūręs vaizdingame pietvakarių Vokietijos Pfalco regiono Neuleiningen miestelyje nuo 1643m. gamina tradicinius šio krašto vynus. "Mūsų vynai, mūsų namas, mūsų dirvožemis, ir mūsų klientai mums brangūs " , - sako Rüttger šeima.