Raudonasis sausas
Cabernet Franc vynmedžiai pasodinti prieš 30 metų sąnašiniame žvyro ir smėlio dirvožemyje. Vynuogės skinamos rankomis, o vynas fermentuojamas ir brandinamas neutraliose talpose 7-10 mėn. taip išsaugant pirminių aromatų šviežumą ir vaisiškumą. Ryškių, sultingų gervuogių, mėlynių, vaivorų, šieno, tvarkingo kaimo aromatų vynas.
Patiekti 16-17 °C temperatūros prie mėsos troškinių su daržovėmis ir miško grybais.
Domaine Bernard Baudry – vienas iš žinomaisių Chinon apeliacijos Luaros slėnyje. Bernardo ir jo sūnaus Matthieu gaminamo vyno stilius pabrėžia ryškius, švarius, tobulai sunokusių Cabernet Franc vynuogių skonius ir kvapus. Šitai pasiekti padeda moderni vynininkystė bei tvarios žemdirbystės praktika 30 ha nuosavų vynuogynų.