Raudonasis sausas
„Hunter Valley Shiraz“ gaminamas iš rankomis atrinktų geriausių valdos ir aplinkinių vietovių plotų. Vynmedžių amžius siekia 40 metų.
Laikantis aukščiausių standartų, keliamų pavyzdiniam "Vat 9 Shiraz", "Hunter Valley Shiraz" kruopščiai vinifikuojamas. Vynuogės nuimamos, bet nesusmulkinamos - šiuo būdu išsaugoma daug sveikų uogų fermentacijos metu, siekiant pabrėžti vaisių grynumą ir užtikrinti švelnų taninų išsiskyrimą. Vynas brandinamas senesnėse, didelės talpos 2700 l prancūziško ąžuolo statinėse, o toks pasirinkimas pabrėžia vyno vaisišką charakterį.
Šis modernus, vidutinio sunkumo australiškas širazas pasižymi ryškiu raudonų vaisių ir pikantiškų prieskonių aromatu. Šie kvapai atsiskleidžia ir burnoje, kuriame darniai dera pirminiai, ryškūs vaisių skoniai ir švelnios, pikantiškos natos. Rezultatas - vynas, kuriame atsiskleidžia šiai veislei būdingas gyvybingumas ir kompleksiškumas.
Tiekti 16-18 °C prie jautienos kepsnio su pipirais, mėsainio su plėšyta kiauliena arba ilgiau brandintais sūriais.
1858 m. anglų imigranto Edward Tyrrell įkurta "Tyrrell's Wines" yra viena žymiausių Australijos šeimai priklausančių vyninių. Šeimos vynuogynai driekiasi nuo netoliese Sidnėjaus esančių istorinių namų Hunter valley iki Limestone Coast ir Heathcote.
Ketvirtosios kartos šeimos nario Bruce'o Tyrrell‘io vadovaujamoje vyninėje gaminami vieni iš labiausiai apdovanotų Australijos vynų, įskaitant kultinį "Vat 1 Semillon".
Smėlingas sąnašinis Hunter Valley dirvožemis puikiai tinka baltosioms vynuogėms sirpti. Regione yra 11 senesnių nei 100 metų vynuogynų, o 7 iš jų priklauso būtent Tyrrellių šeimai.
Tyrrell‘s - viena iš Australia’s First Families of Wine steigėjų.
Nuo 1971 m. "Tyrrell's" pelnė daugiau kaip 5 000 trofėjų ir medalių, o 2010 m. "James Halliday's Australian Wine Companion" buvo pripažinta metų vynine.