Vilnius

Klaipėda

  • James Suckling

    95 / 100

López de Heredia Viña Bosconia Reserva Rioja DOCa 2012

Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Raudonasis sausas

López de Heredia Viña Bosconia Reserva Rioja DOCa 2012

42.00

Aprašymas

Apvalus, glotnus, gaivus, pilno kūno, patvarus vynas, kuris 5 metus brandintas senose amerikietiško ąžuolo statinėse žavi vaisiškumu, koncentracija, aiškumu. 

Džiovintų figų, juodųjų vyšnių, graikinių riešutų, tabako ir grybų aromatai persipina su karamelės, krapų, kedro kvapais. Švelnių taninių, intensyvesnės rūgšties vynas burnoje sultingas, pikantiškas, ilgo poskonio.

Vynas nefiltruotas. Skaidrintas pasitelkiant kiaušinio baltymą.

 

Patiekimas

Tiekti 18–20°C prie sparnuotų laukinių gyvūnų, marinuotos mėsos, ėrienos, minkštai pagamintos jautienos.

Vertinimas

95 / 100

James Suckling

Savory aromas of subtle earthy berries, oranges, iron and hints of walnut, tobacco and mushrooms. Fine tannins with high acidity on the palate with juicy, savory berries and a long, citrusy finish. A hint of tertiary caramel character at the end, making this very complex and complete. Drink now or in the next 10-15 years.

Apie gamintoją

“Turbūt nė viena vyninė pasaulyje nesilaiko savo tradicijų taip išdidžiai ir atkakliai, kaip tai daro „López de Heredia“. Paradoksalu, bet tai kartu ir vyninė, kurios vynuogininkystė ir vyno gamyba yra puikus bei įžvalgus pavyzdys jauniems, į priekį žiūrintiems gamintojams visame pasaulyje ... ” Eric Asimov, The New York Times Pasaulyje yra vos kelios kitos vyninės, galinčios lygiuotis su Lopez de Heredia paveldu bei prestižu. Nuo tada, kai prieš 143 metus šią vyninę įkūrė Don Rafaelis Lópezas de Heredia, ji nedaug tepasikeitė. Šeima nuosaikiai laikosi vyndarystės doktrinos, nubrėžtos 1880-aisiais - gaminti vyną tik iš savo vynuogynų ir nedarant jokių kompromisų kantriai siekti geriausio įmanomo rezultato. Darbas vynuogyne nepasikeitė nuo 1880-ųjų. R. López de Heredia yra „tradicionalistai“, pergyvenantys ir išlaikantys tradicijas bei saugantys unikalų Riochos regiono paveldą. Fermentacija vyksta 72 dideliuose ąžuolo kubiluose, iš kurių kai kurie yra gaminti vyninės įkūrimo metais ir siekia 143 metų amžių. Po fermentacijos vynas itin ilgai brandinamas rankų darbo amerikietiško ąžuolo statinėse.

López de Heredia Visos gamintojo prekės

Jums galėtų patikti