Vilnius

Klaipėda

  • James Suckling

    95 / 100

López de Heredia Viña Gravonia Crianza Blanco Rioja DOCa 2015

Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Baltasis sausas

López de Heredia Viña Gravonia Crianza Blanco Rioja DOCa 2015

50.00

Aprašymas

Vynas gaminamas iš 100 metų senumo Viura vynmedžių, fermentuotų su vietinėmis mielėmis 100 metų senumo ąžuolo statinėse, vėliau 4 metus brandinamas naudotose amerikietiško ąžuolo statinėse. Papildomai vynas mažiausiai 2 metus praleidžia vyndario rūsiuose. Skaidrinamas kiaušinio baltymu. Gaivus ir aromatingas, gilus ir kerintis vynas kvepia melionu, citrinos žievele, verbena, peletrūnu, lazdyno riešutais.

Patiekimas

Tiekti 12–14°C prie ant griliaus keptų jūros ešerių, karšių, otų, skumbrių, tuno, jūrų velnio, jūrų lydekos bei jūros gėrybių, marinuotos ar prieskonintos baltos mėsos, makaronų, rizoto, triušienos, vištienos, antienos. 

Vertinimas

95 / 100

James Suckling

The oxidative character here is very subtle this year with hints of Brazil nuts and almonds to the dried lemons and sliced apples. Tangy and pretty elegant on the palate despite the weighted, intense flavors and a lasting finish that goes on and on. Mouthwatering finish. Always a unique white. Drink now or hold.

Apie gamintoją

“Turbūt nė viena vyninė pasaulyje nesilaiko savo tradicijų taip išdidžiai ir atkakliai, kaip tai daro „López de Heredia“. Paradoksalu, bet tai kartu ir vyninė, kurios vynuogininkystė ir vyno gamyba yra puikus bei įžvalgus pavyzdys jauniems, į priekį žiūrintiems gamintojams visame pasaulyje ... ” Eric Asimov, The New York Times Pasaulyje yra vos kelios kitos vyninės, galinčios lygiuotis su Lopez de Heredia paveldu bei prestižu. Nuo tada, kai prieš 143 metus šią vyninę įkūrė Don Rafaelis Lópezas de Heredia, ji nedaug tepasikeitė. Šeima nuosaikiai laikosi vyndarystės doktrinos, nubrėžtos 1880-aisiais - gaminti vyną tik iš savo vynuogynų ir nedarant jokių kompromisų kantriai siekti geriausio įmanomo rezultato. Darbas vynuogyne nepasikeitė nuo 1880-ųjų. R. López de Heredia yra „tradicionalistai“, pergyvenantys ir išlaikantys tradicijas bei saugantys unikalų Riochos regiono paveldą. Fermentacija vyksta 72 dideliuose ąžuolo kubiluose, iš kurių kai kurie yra gaminti vyninės įkūrimo metais ir siekia 143 metų amžių. Po fermentacijos vynas itin ilgai brandinamas rankų darbo amerikietiško ąžuolo statinėse.

López de Heredia Visos gamintojo prekės

Jums galėtų patikti