Raudonasis sausas
Elegantiškas, gilus, energingas vynas iš 550mvjl aukštyje augančio vynuogyno, kuriam didžiulę įtaką daro dramatiškas dienos ir nakties temperatūrų svyravimas, ypatinga dirvožemio sudėtis.s. Po 20-30 dienų maceracijos, vynas fermentuojamas metalo talpose. Brandinamas naujose prancūziško ąžuolo statinėse 12 mėnesių ( 50% antro, 50% trečio naudojimo ) ir 24 mėn. laikomas butelyje.
Gilios rubino spalvos, prinokusių raudonų uogų, sausų gėlių, žibuoklių, vanilės, saldymedžio, kedro riešutų, krapų, pomidorų lapų, odos aromatų. Intensyvus, kompleksiškas , pilnas, švelnių taninų.
Patiekti 16 - 18 °C temperatūros prie ėrienos patiekalų, ant grotelių keptos mėsos ar brandžių sūrių.
Nuo pat 1978-ųjų, kai Gianni Masciarelli (Džani Mašiareli) perėmė šeimos vyninę, esančią San Martino prie Maručinos miestelyje, jis pateko į Italijos vyndarių elitą. Vyninei priklauso 273,5 hektaro vynuogynų Pietų Italijoje, Abrucuose. Trylika nedidelių plotelių pabirę kalvotame ruože palei Adrijos jūrą. Dirvožemis kalkingas, turtingas mineralų. Auginamos tiek vietinės, tiek tarptautinės vynuogių veislės. Jo žymusis vynas "Villa Gemma" išgarsino 'Montepulciano' vynuoges, ir šiuo metu jos yra viena iš madingiausių Italijos veislių. Masciarelli pirmasis šiame kaimiškame ir atsilikusiame regione įdiegė šiuolaikinius vyndarystės metodus, pirmasis eksperimentavo su 'Chardonnay' ir 'Cabernet Sauvignon' veislėmis, o modernius gamybos metodus pritaikė ir vietinei baltųjų vynuogių veislei 'Trebbiano d‘Abruzzo' bei pagamino iš jos puikios kokybės vyno. "Castello di Semivicoli", "Marina Cvetic", "Villa Gemma" – trys šios vyninės vynai, skinantys laurus vyno konkursuose ir mėgėjų sudarytuose vynų sąrašuose. Po netikėtos vyndario mirties 2008 m. ūkį perėmė jo žmona vyndarė Marina Cvetic.