Baltasis sausas
Asmeninis ir profesinis ryšys tarp Gianni Masciarelli ir Marina Cvetic 1991 metais sukūrė šią produktų liniją Marinos vardu. Vynas daromas iš atskiro vynuogyno, augančio 250-360mvjl. Fermentacija vykdyta naujose ąžuolo statinėse 15-30 dienų, vėliau vynas 18 mėn. laikytas tose pačiose ąžuolo statinėse su mielėmis, išpilstytas laikomas 1 metus butelyje.
Geltonojo aukso spalvos vynas kvepia kriaušėmis, medumi, baltomis gėlėmis, tropiniais vaisiais, migdolais. Minkštas, gaivus, puikaus balanso, dūmiško poskonio.
Tiekti 10-12° C prie rūkytos riebžuvės, rizoto su daržovėmis/jūros gėrybėmis, troškintos baltos mėsos, baltos žuvies sriubos.
Coiled aromas of seared lemon, Canary melon and almond skin give this oak-aged white a lot of lift. It's richly textured on the palate yet impeccably balanced by driven acidity. There's depth to the citrus and melon flavors, which makes this a compelling Trebbiano to sit on in the near term.
Nuo pat 1978-ųjų, kai Gianni Masciarelli (Džani Mašiareli) perėmė šeimos vyninę, esančią San Martino prie Maručinos miestelyje, jis pateko į Italijos vyndarių elitą. Vyninei priklauso 273,5 hektaro vynuogynų Pietų Italijoje, Abrucuose. Trylika nedidelių plotelių pabirę kalvotame ruože palei Adrijos jūrą. Dirvožemis kalkingas, turtingas mineralų. Auginamos tiek vietinės, tiek tarptautinės vynuogių veislės. Jo žymusis vynas "Villa Gemma" išgarsino 'Montepulciano' vynuoges, ir šiuo metu jos yra viena iš madingiausių Italijos veislių. Masciarelli pirmasis šiame kaimiškame ir atsilikusiame regione įdiegė šiuolaikinius vyndarystės metodus, pirmasis eksperimentavo su 'Chardonnay' ir 'Cabernet Sauvignon' veislėmis, o modernius gamybos metodus pritaikė ir vietinei baltųjų vynuogių veislei 'Trebbiano d‘Abruzzo' bei pagamino iš jos puikios kokybės vyno. "Castello di Semivicoli", "Marina Cvetic", "Villa Gemma" – trys šios vyninės vynai, skinantys laurus vyno konkursuose ir mėgėjų sudarytuose vynų sąrašuose. Po netikėtos vyndario mirties 2008 m. ūkį perėmė jo žmona vyndarė Marina Cvetic.