Raudonasis sausas
Vynas su tvirtu rytietišku charakteriu: gana intensyvus, gervuogių, juodųjų serbentų, anglies, juodųjų slyvų, gvazdikėlių, šokolado gabalėlių ir espreso pupelių aromatų. Tvirtų taninų, glotnios rūgšties.
Brandinimo potencialas iki 2030 metų.
Patiekti 16 - 18°C temperatūros prie ėrienos/jautienos kepsnių ar jų troškinių su miško grybais.
Massaya - tai 50 ha Libano vyno ūkis, kurio sėkmę užtikrino geros ekspozicijos vieno kilometro aukštyje esantys Bekaa slėnio vynuogynai ir žymių Prancūzijos vyndarių patirtis. Tarp šio ūkio įkūrėjų - Dominique Hébrard iš Château Cheval Blanc, Hubert de Boüard de Laforest iš Château Angélus ir Daniel Brunier iš Château Le Vieux Télégraphe.