Baltasis sausas
Vynas daromas iš atskiro vynuogyno, augančio Mirabella Eclano teritorijoje (Avelino provincija). Vynuogyno ekspozicija - pietvakariai, dirvožemis - priemolis/molis. Vynuogynas auga 400mvlj aukštyje. Fermentacija vykdyta nerūdijančio metalo talpose kontroliuojamoje temperatūroje (16°C-18°C).Vynas apie 3 mėn. laikytas butelyje.
Gaivus ir vaisiškas, intensyvaus obuolių, persikų, citrusinių vaisių, melionų, baltųjų gėlių aromato. Puikaus balanso.
Tiekti 12-14 °C temperatūros prie ant grotelių keptų kalmarų, aūtunkojų, vėžiagyvių, jūros gėrybių, baltos žuvies, minkštųjų sūrių.
Jau dešimtos vyndarių kartos valdoma vyninė oficialiai buvo įkurta 1878 metais, tačiau jos šaknys siekia XVIII amžių. Nuo pat pradžių Mastroberardino šeimos pagrindinis siekis buvo išsaugoti vietines vyndarystės tradicijas ir perduoti jas ateinančioms kartoms. Laikydamasi šio principo ir tuo pat metu nepamiršdama taikyti inovacijų, ji ne tik išsaugojo tokias senovės Pompėjos vynuogių veisles, kaip 'Piedirosso', 'Sciascinoso ', ‘Fiano‘, ‘Greco‘ ir ‘Aglianico‘ , tačiau jas pavertė regiono žvaigždėmis, kurių vynus mėgėjai ir profesionalai su susidomėjimu ragauja visame pasaulyje.