Raudonasis sausas
Vidutinio kūno vynas, talpinantis savyje daug gaivos ir geros energijos. Nokūs ir puikiai integruoti taninai sudaro vyno stuburą. Vyšnių, aviečių, rozmarinų, džiovintų granatų aromatai gana subtilūs. Vynas pikantiškas, tai išryškina jo gastronominį aspektą. Ilgesnė maceracija ir fermentacija vykdyta plieninėse talpyklose, malolaktinė fermentacija ir brandinimas vyko prancūziško ąžuolo statinėse mažiausiai 18 mėnesių.
Rekomenduotinas vartojimas po 2027 m.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie žvėrienos, sodrių mėsos patiekalų su grybų padažu bei kietų sūrių, tokių kaip Manchego, Parmigiano Reggiano ar Pecorino al Tartufo.
A perfumed nose with vibrant cherries, raspberries, red spices, dried rosemary and dried pomegranate skin. A lot of freshness and good energy with a medium body and ripe, well-integrated tannins that form the backbone of the wine. It shows beautiful fruit and it’s nicely toned and delicate, yet it remains dry and savory, highlighting its gastronomic aspect. Try after 2027.
Vyninė "Mauro Molino" įkurta 1953-aisiais prie seno šv. Martyno vienuolyno. Jai priklauso 10 hektarų vynuogynų, tačiau labiausiai ji didžiuojasi vynuogynais Vigna Conca ir Vigna Gancia, iš kurių derliaus gaminamas barolas. Daugiau nei pusė vynuogynų ploto užima 'Nebbiolo', apie 2,6 ha 'Barbera', maždaug po pusę hektaro – 'Dolcetto' ir 'Chardonnay' vynuogės. Nuo 1978 metų vyninei vadovauja Mauro Molino, enologijos mokslus baigęs Albos institute. Nors vyninė maža , tačiau pripažinta tarptautinių vyno kritikų. Robertas Parkeris apie šios vyninės barolą: "...skonio vaisinė bomba! Masyvūs, koncentruoti vynai, kuriuos galima brandinti ilgiau nei 20 metų."