Putojantis sausas
Vynuogių sultys spontaniškai fermentuotos nerūdijančio plieno talpose. Pilnai nepasibaigus alkoholinei fermentacijai, vynas supilstytas į butelius ir užkimštas nuolatiniu kamščiu. Butelyje pasibaigusios fermentacijos rezultatas - lengvai gazuotas putojantis vynas.
Laukinių gėlių, melionų, kriaušių, nektarinų, papajų aromatų.
Vynas neskaidrintas, nefiltruotas, nedėta papildomai sulfitų.
Tiekti 6-8 °C temperatūros aperityvui, prie baltos žuvies, jūros gėrybių, sušių.
Biodinamika - šeimos kredo, kuriuo jie vykdo ūkio veiklą nuo XX a. pradžios, atsižvelgdami į fizines gamtos bei kosmoso kūrybines jėgas, atidžiai stebėdami gamtą. Atsakomybė už žmonių ir dirvožemio sveikatą - pagrindinis ūkio veiklos principas. Mūsų ūkis - mūsų didelės šeimos namai, kuriame paprastos, nedidelės ganyklos yra tokios pat svarbios ūkyje kaip gražiai atrodantys vynuogynai, karvių mėšlo kvapas gauna tokį patį pripažinimą kaip ir vyno aromatas, šienavimas atliekamas tokiu pat prioritetu, kaip grūdų derliaus nuėmimas; augalai gauna tokią pačią meilę ir rūpestį kaip ir gyvūnai, tuomet rezultatas - veikia kaip tobulas organizmas, kurį vykdo kūrybingi žmonės ir kurių darbas yra jų gyvenimas.