Baltasis
Vynuogių sultys dalimis fermentuojamos betoninėse ir nerūdijančio plieno talpose. Vynas prieš išpilstymą į butelius nėra nei filtruojamas, nei skaidrinamas. Dėl ilgo kontakto su tamsiomis 'Pinot Gris' vynuogių žievelėmis, sultys nusidažo švelnia oranžine spalva. Toks vyno tipas dažniausiai išskiriamas kaip "orange wine".
Gintaro spalvos su oranžiniais atspalviais vynas pasižymi gaiviu prinokusių baltųjų vaisių aromatu. Geltonųjų kriaušių, antaninių obuolių kvapus praturtina pievų žalumynų natos. Skonyje dominuoja gaivus, sultiškas šviežių vaisių skonis.
Tinka veganams.
Patiekti 10–12 °C temperatūros prie intensyvaus - kreminio skonio patiekalų, tokių kaip daugiaryžis su baravykais, grilyje kepto kiaulienos, lašišos kepsnio, baltos žuvies patiekalų su troškintų daržovių garnyrais.
Biodinamika - šeimos kredo, kuriuo jie vykdo ūkio veiklą nuo XX a. pradžios, atsižvelgdami į fizines gamtos bei kosmoso kūrybines jėgas, atidžiai stebėdami gamtą. Atsakomybė už žmonių ir dirvožemio sveikatą - pagrindinis ūkio veiklos principas. Mūsų ūkis - mūsų didelės šeimos namai, kuriame paprastos, nedidelės ganyklos yra tokios pat svarbios ūkyje kaip gražiai atrodantys vynuogynai, karvių mėšlo kvapas gauna tokį patį pripažinimą kaip ir vyno aromatas, šienavimas atliekamas tokiu pat prioritetu, kaip grūdų derliaus nuėmimas; augalai gauna tokią pačią meilę ir rūpestį kaip ir gyvūnai, tuomet rezultatas - veikia kaip tobulas organizmas, kurį vykdo kūrybingi žmonės ir kurių darbas yra jų gyvenimas.