Vaisių ir uogų p. sausas
Šis vynas, pavadintas Memelio miesto vardu, yra gaminamas pagal seną receptą, paveldėtą iš senelių. Sakoma, kad šis receptas buvo perduodamas iš kartos į kartą ir jo kilmė siekia net kryžiuočių laikus. Daugelį metų kaupta vyno gamybos patirtis ir aistra vyndarystei leido sukurti unikalų vyną, garsėjantį savo puikiu skoniu ir aromatu.
Vėjuoto vasaros vakaro besileidžiančios saulės spalvos, harmoningo aviečių aromato. Prigesusių žarijų, spanguolių uogienės, pelyno, džiovintų žiedlapių aromato vynas.
Burnoje elegantiškas, gaivios rūgšties, senolių minčių, pojūčių ir jausmų kupinas vynas.
Likutinis cukraus kiekis vyne - apie 28g/l.
Rekomenduojame tiekti 10-12 °C prie baltos mėsos, paukštienos patiekalų ir vytintos mėsos.
Pamaryje, Klaipėdos rajone, tarp Priekulės ir Drevernos, gražios gamtos apsuptyje. daromas "Memel " vynas. Vyno pavadinimas - duoklė istorijai , senajam istoriniam Klaipėdos miesto pavadinimui - Memeliui. Vynai daromi pagal seną tradicinį, iš senelių paveldėtą receptą. „Memel wine“ yra maža šeimos vyninė. Čia rankiniu būdu , nedideliais kiekiais, iš vietinių uogų bei augalų gaminamas išskirtinės kokybės vynas.