Pasinerkite į švelnumo pasaulį su Kayambe Grand Ivoire šokolado plytele. Specialiai sukurtas išrankiausiems baltojo šokolado mėgėjams, yra gryno pasitenkinimo akimirkos pažadas. Pieno, sviestinio pyrago, vanilės natos susilieja burnoje ir išryškina aukštą ingredientų, reikalingų jų gamybai, kokybę. Baltojo šokolado plytelė turi labai nedidelį kiekį cukraus, bei yra pažymėta "Noble Ingredients" ženklinimu - užtikrinančių aukščiausią produktų kokybę.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis (rapsų lecitinas), burbono vanilės ankštis.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų pėdsakų. Gali būti riešutų ir gliuteno pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2542 kJ / 608 kcal, riebalai 43 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 27 g, angliavandeniai 48 g, iš kurių cukrų 48 g, baltymai 6 g, druska 0,24 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.