Patirkite nenukonkuruojamą La Laguna 47 % pieniško šokolado, džiovintų figų ir karamelizuotų lazdynų riešutų trio. Džiovintų figų saldumas išryškiną šokolado kapučino ir sūdytos karamelės natas. Ši plytelė - tikra skonių simfonija, po kurios kąsnio norisi dar ir dar.
Sudedamosios dalys: kakava, cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, džiovintų figų kubeliai (figos, ryžių miltai), figų drožlės, lazdynų riešutai, gliukozės sirupas, Burbono vanilės ankštis.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų, riešutų (lazdynų) pėdsakų. Gali būti kitų riešutų ir gliuteno pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2220.09 kJ / 531,12 kcal, riebalai 34,72 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 19,27 g, angliavandeniai 42,77 g, iš kurių cukrų 38,94 g, baltymai 8,86 g, druska 0,21 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.