Keliaukite po Lanquín slėnio širdį Gvatemaloje su La Laguna pieniško šokolado plytele, kurioje yra 47 % kakavos. Šis kūrinys kviečia pažinti kapučino, karšto šokolado, lazdyno riešutų, skrebučių, sviestinės karamelės ir intensyvaus kakavos skonio natas. Be pridėtinių kvapiklių.
Sudedamosios dalys: pieno milteliai, kakava, kakavos sviestas, cukrus, Burbono vanilės ankštis.
Sudėtyje yra pieno, gali būti riešutų, gliuteno pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2483 kJ / 594 kcal, riebalai 44 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 27 g, angliavandeniai 36 g, iš kurių cukrų 35 g, baltymai 10 g, druska 0,29 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.