Ši Nobel Ingredients ženklu paženklinta plytelė užtikrina, kad ją gaminant naudoti ingredientai yra autentiški. 72 % juodąjį šokoladą, pasižymintį intensyvumu, pakylėja aviečių ir spanguolių aitrumas, cukruotų citrinų saldumas ir skrudintų karamelizuotų migdolų natos. Traški, burnoje tirpstanti plytelė, skleidžia galingus kakavos aromatus, kurie suteiks Jums tikrą malonumo akimirką.
Sudedamosios dalys: kakava, cukrus, migdolų riešutai, cukruoti citrinos gabalėliai (citrina, cukrus, gliukozės sirupas), kakavos sviestas, spanguolės, avietės, gliukozės sirupas, dengiamoji medžiaga (šelakas), Burbono vanilė.
Sudėtyje yra migdolų riešutų pėdsakų, gali būti pieno ir jo produktų, kiaušinių, gliuteno pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2265 kJ/ 542 kcal, riebalai 38 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 21 g, angliavandeniai 37 g, iš kurių cukrų 32 g, baltymai 8 g, druska 0,02 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.