Juodojo šokolado lazdelės pagardintos avietėmis.
Sudedamosios dalys: kakavos masė (min, kakavos kiekis 51 %),cukrus, kakavos sviestas, natūralūs kvapikliai, emulsiklis (lecitinas), nenugriebto pieno milteliai, dehidruotas sviestas, natūralus vanilės ekstraktas.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų pėdsakų. Gali būti riešutų, sojos, gliuteno ir kiaušinių pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2182 kJ / 525 kcal, riebalai 31 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 20 g, angliavandeniai 56 g, iš kurių cukrų 49 g, baltymai 7,4 g, druska 0,01 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
Prekės išvaizda gali nežymiai skirtis nuo internetinėje parduotuvėje pateiktos fotografijos, dėl kompiuterių ekranų nustatymų.
Įmonė įkurta 1969 m. Margaux, vynuogių auginimo komunoje ir Haut-Médoc vietovėje Bordo (Prancūzija). Tuo metu ji garsėjo dviem specialybėmis: Guinettes, konservuotų vyšnių juodajame šokolade, pagardintų trupučiu armanjako, ir šokolado plytelių, naudojamų šokoladinėms bandelėms arba "chocolatines", gamyba. Po dešimties metų dėl techninės klaidos atsitiktinai buvo sukurtas vienas sėkmingiausių įmonės produktų. Vienas iš šokolado lazdelių gamybos mašinos vamzdžių užsikimšo ir sukūrė naują banguotą formą. Įkvėptos greta esančių vynuogynų, šios šokoladinės "vijoklinės šakelės" buvo pavadintos "Sarments du Médoc" (prancūziškai "Médoc šakelės"). Nuo to laiko apdovanojimus pelniusio produkto pardavimai vidaus ir tarptautinėse rinkose viršijo du milijonus dėžučių per metus. "Mademoiselle de Margaux" eksporto vadybininkė Faozia Math-Ly-Roun "The Moodie Report" sakė, kad šis prekės ženklas skirtas gero šokolado mėgėjams ir, atsižvelgiant į jo kilmės paveldą, vynų ir stipriųjų gėrimų žinovams. "Sarments du Médoc" siūlome derinti su šampano taure. Galvokite apie tai kaip apie naują būdą mėgautis vynais, šampanu ir stipriaisiais gėrimais - tai yra gyvenimo malonumo dalis", - Math-Ly-Roun.