Raudonasis sausas
Vynuogių sulčių fermentacija vyko nerūdijančio plieno talpose. 19 dienų trukusios fermentacijos metu vyne esančio žievelės buvo maišomos kasdien. Vyno brandinimas vyko prancūziško ąžuolo statinėse 16 mėn. (50% iš jų naujos).
Tamsios rubino spalvos vynas kvepia tamsiomis vyšniomis, skrudintomis slyvomis, šilta žeme, dūmu. Burnoje vynas pilno kūno, subalansuotas. Juntami gerai prinokusių tamsių vyšnių, mineralų, skrudintų prieskonių skoniai bei aksominiai taninai.
Tiekti 14 - 16 °C su kepta antienos krūtinėle bei mėlynių padažu, keptos kurapkos ar putpelės, švelnesnių ėrienos patiekalų.
“Domaine Michel Gros” – Gros šeima įkūrė 1830 metais Vosne-Romanée kaime, apie kurį vaizdingai sakoma, jog tai yra ryškiausia Cote de Nuits žvaigdė. Šiuo metu šeštos kartos atstovas Michelis Grosas tęsia ir tobulina vyndarystės tradicijas, sukurtas jo protėvių. Tai daro ir jo sesuo ūkyje “Domaine AF Gros”, brolis “Domaine Gros Frere et Soeur” ir pusbrolis “Domaine Anne Gros”. Šios vyninės vynai sodrūs, tvirti, bet kartu elegantiški. Tinkami brandinimui.