Likerinis portas
Pikantiško charakterio vynas, kuris 4- 6 metus brandintas didelėse ąžuolo statinėse. Tamsios rubino spalvos vynas kvepia juoduoju šokoladu,džiovintomis miško uogomis, vidutinio svarumo, puikus saldumo ir rūgšties balansas. Vynas vartojamas ir jaunas, bet turi didelį potencialą brandinimui. Vynas nefiltruotas.
Tiekti 16 - 18 °C temperatūros, jis puikus partneris šokoladiniams desertams, ypač jei naudojamas juodasis šokoladas. Jis taip pat puikiai derės su Cheddar, Gouda ir Brie sūriais.
„Niepoort“- šeimos vyninė valdoma jau penktos kartos, Dirk ir Verena Niepoort. „Niepoort“ - labai aukštos kokybės portų ir raudonųjų vynų gamintojas, kurio sausi vynai įtraukiami ir geriausiųjų trejetuką. Iš gausios gaminamų portų kolekcijos „Niepoort“ garsėja tawny portais. Gaminami tawny portai yra iš konkrečių metų derliaus, kurio senumas nurodomas etiketėje. http://www.niepoort-vinhos.com/en/index.html