Likerinis portas
Vynas jaunatviškas, vaisiškas, džiovintų raudonųjų serbentų, vyšnių uogienės, odos, džiovintų grybų aromatų. Švelnių taninų, saldžių trešnių, kavos su romu poskonio. Vynas brandintas vidutiniškai 3 metus didelėse ąžuolo statinėse. Vynuogės yra iš senų vynuogynų Douro slėnio Cima Corgo regione.
Tiekti 12-14 °C prieį vairių minkštų sūrių, riešutų ir džiovintų vaisių, šokoladinių ledų, pyragaičių ar vietoje deserto.
„Niepoort“- šeimos vyninė valdoma jau penktos kartos, Dirk ir Verena Niepoort. „Niepoort“ - labai aukštos kokybės portų ir raudonųjų vynų gamintojas, kurio sausi vynai įtraukiami ir geriausiųjų trejetuką. Iš gausios gaminamų portų kolekcijos „Niepoort“ garsėja tawny portais. Gaminami tawny portai yra iš konkrečių metų derliaus, kurio senumas nurodomas etiketėje. http://www.niepoort-vinhos.com/en/index.html