Raudonasis sausas
Vynas kvepia vyšnių, mėlynių, šokolado ir gervuogių pyrago aromatais. Kompleksiškumo suteikia rūkytos mėsos ir juodųjų serbentų bei pipirų niuansai. Burnoje išsiskiria sodrus ir vaisiškas skonis, jį papildo pipirų ir minerališkumo natos.
Tiekti 16-18 °C prie elnienos, veršienos kepsnio arba jautienos troškinio.
A blend of 47% Cabernet Sauvignon, 22% Grenache, 12% Syrah, 9% Mourvèdre, 8% Merlot and 2% Petit Verdot, the 2016 Odyssée has a medium to deep garnet color, charging out of the glass with bold scents of blueberry preserves, chocolate-covered cherries and blackberry pie, giving way to notions of smoked meats, blackcurrant pastilles, licorice and cracked black pepper. The full-bodied palate (14.5% alcohol) is full-on rich and seductive, delivering bags of savory-laced black and blue fruits with a gorgeous velvety texture and seamless freshness, finishing long with loads of pepper and mineral sparks. Delicious right now, it is still very youthful and primary. It should easily cellar for another 20 years or more.