Salsvo ir subtilaus skonio žaliosios Nocellara veislės alyvuogės yra konservuojamos sūryme. Puikia derės kaip užkandis, paskaninti makaronus, įvairias salotas ar brusketas.
Sudedamosios dalys: Nocellara alyvuogės (63%), vanduo, druska, pieno rūgštis, askorbo rūgštis.
Energinė vertė (100g): 293 kJ / 71 kcal, riebalai 6,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1 g, angliavandeniai 0,6 g, iš kurių cukrūs 0,6 g, baltymai 0,8 g, druska 0,14 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 10 dienų.
Oilala - vieni garsiausių alyvuogių aliejaus gamintojai Italijoje. Vadovaudamiesi moderniais ir atsakingais principais, Oilala siekia sukurti aukščiausios kokybės produktus: alyvuogių aliejus, balzamiko esencijas, užtepėles. Nurinktas derlius, alyvuogių aliejui gaminti, išspaudžiamas per 6 valandas. 2018 m. vykusiame tarptautiniame Niujorko čempionate Oilala alyvuogių aliejus apdovanotas aukso medaliu.