Nedidelės, ovalios, šiek tiek aštrios vyšninės paprikos įdarytos aukštos kokybės tunu ir kaparėliais, bei konservuojamos pirmojo spaudimo alyvuogių aliejuje. Tai užkandis būdingas pietų Italijos gastronimijos tradicijoms, kuriuo mėgaujamasi vienu pačiu, kartu su itališka duonele ar gardinami makaronų patiekalai. Koncervuojama be papildomų konservantų, maisto priedų ar dažų.
Sudedamosios dalys: vyšniniai pipirai (38%), ypač tyras alyvuogių aliejus (35%), džiuvesėliai, tunas (7%), kaparėliai, vyno actas, citrinos rūgštis, askorbo rūgštis, .
Sudėtyje yra žuvies ir gliuteno pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 538 kJ / 128 kcal, riebalai 4,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,6 g, angliavandeniai 15 g, iš kurių cukrūs 1,9 g, baltymai 5,7 g, druska 2,2 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas.
Oilala - vieni garsiausių alyvuogių aliejaus gamintojai Italijoje. Vadovaudamiesi moderniais ir atsakingais principais, Oilala siekia sukurti aukščiausios kokybės produktus: alyvuogių aliejus, balzamiko esencijas, užtepėles. Nurinktas derlius, alyvuogių aliejui gaminti, išspaudžiamas per 6 valandas. 2018 m. vykusiame tarptautiniame Niujorko čempionate Oilala alyvuogių aliejus apdovanotas aukso medaliu.