Minkšti, salstelėję, saulėje džiovinti pomidorai ypač tyrame alyvuogių aliejuje. Puikiai dera kaip užkandis, su brandintu / pusiau brandintu pekorino sūriu, naudoti žaliosioms, makaronų ar ryžių salotoms, patiekti kartu su jūros gėrybėmis ar tunu. Pasimėgavę produktu, nepamirškite panaudoti likusio alyvuogių aliejaus ant salotų ar kokio kito mėgstamo patiekalo. Koncervuojama be papildomų konservantų, maisto priedų ar dažų. 100% veganiška.
Sudedamosios dalys: grybai (63%), ypač tyras alyvuogių aliejus (34%), čili pipirai, petražolė, mėta, druska, vyno actas, citrinos rūgštis, askorbo rūgštis.
Energinė vertė (100g): 706 kJ / 169 kcal, riebalai 9,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,3 g, angliavandeniai 16 g, iš kurių cukrūs 10 g, baltymai 3,5 g, druska 3,2 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 10 dienų.
Oilala - vieni garsiausių alyvuogių aliejaus gamintojai Italijoje. Vadovaudamiesi moderniais ir atsakingais principais, Oilala siekia sukurti aukščiausios kokybės produktus: alyvuogių aliejus, balzamiko esencijas, užtepėles. Nurinktas derlius, alyvuogių aliejui gaminti, išspaudžiamas per 6 valandas. 2018 m. vykusiame tarptautiniame Niujorko čempionate Oilala alyvuogių aliejus apdovanotas aukso medaliu.