Grybai pagardinti ypač tyru, pirmojo spaudimo alyvuogių aliejumi. Pasimėgavę produktu, nepamirškite panaudoti likusio alyvuogių aliejaus ant salotų ar kokio kito mėgstamo patiekalo. Grybai konservuojami be papildomų konservantų, maisto priedų ar dažų. 100 % veganiška.
Sudedamosios dalys: grybai (63%), ypač tyras alyvuogių aliejus (34%), čili pipirai, petražolė, mėta, druska, vyno actas, citrinos rūgštis, askorbo rūgštis.
Energinė vertė (100g): 229 kJ / 55 kcal, riebalai 3,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,5 g, angliavandeniai 3,3 g, iš kurių cukrūs 2,9 g, baltymai 1,6 g, druska 1,4 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 10 dienų.
Oilala - vieni garsiausių alyvuogių aliejaus gamintojai Italijoje. Vadovaudamiesi moderniais ir atsakingais principais, Oilala siekia sukurti aukščiausios kokybės produktus: alyvuogių aliejus, balzamiko esencijas, užtepėles. Nurinktas derlius, alyvuogių aliejui gaminti, išspaudžiamas per 6 valandas. 2018 m. vykusiame tarptautiniame Niujorko čempionate Oilala alyvuogių aliejus apdovanotas aukso medaliu.