Kartą paragavus - vėl jų norisi, geriausi pasaulyje, taip pristatomi šie riešutai. Skrudinti lazdyno riešutai iš Italijos, Pjemonto regiono. Šešiolikoje ha augantys riešutmedžiai asmeniškai prižiūrimi savininkų visose augimo, genėjimo, surinkimo ir skrudinimo procesuose. Visas procesas kontroliuojamas “Nord Ovest Quality Institute”, kuris patvirtina aukščiausią riešutų kokybę.
Riešutai naudojami saldainių, ledų gamyboje, iš jų daromi riešutų miltai, kremai.
Sudedamosios dalys: skrudinti lazdynų riešutai.
Sudėtyje yra lazdynų riešutų.
Energinė vertė (100g): 2917 kJ / 707 kcal, riebalai 67 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,2 g, angliavandeniai 6,0 g, iš kurių cukrūs 3,4 g, skaidulų 8,0 g, baltymai 16 g, druska 0,018 g.
Laikyti tamsioje ir vėsioje vietoje. Toliau nuo šviesos ir saulės šaltinių.