Raudonasis sausas
Vynas pagamintas iš Saperavi vynuogių, užaugusių Kachetijos regione. Saperavi yra pagrindinė raudonoji vynuogė Kachetijoje. Tai pasaulyje reta “teinturier” tipo vynuogė, kurios sultys yra raudonos, o vynai pasižymi ypač intensyvia spalva (absoliučios daugumos raudonųjų vynuogių sultys yra šviesios, skaidrios, spalvą įgaunančios tik dėka maceracijos (mirkymo) kartu su vynuogių odelėmis).
Vynuogynas yra suskirstytas į atskirus plotelius ir iš kiekvieno plotelio yra pagaminama 1000 – 1.500 litrų vyno. Ploteliai ir kvevriai, kuriuose gaminamas vynas, yra sužymėti numeriais. Taigi, šis vynas yra pagamintas iš 11-o ploto vynuogių trijuose vienas po kito vyndarystės proceso metu naudotuose kvevriuose, irgi pažymėtuose 11-u numeriu.
Vynas praleido kvevriuose 6 mėn.
Nebrandintas ąžuolo statinėse.
Vynas intensyvios ir gilios raudonos spalvos, jame dominuoja slyvų, vyšnių, tamsių uogų aromatai.
Rekomenduojama tiekti 14-16°C temperatūroje. Puikiai derės prie mėsos patiekalų, žvėrienos troškinių.
Vyninės su nuosavais vynuogynais steigėjas Nukri Kurdadze. Pagal išsilavinimą – fizikas, 1999 – 2014 metų laikotarpiu dirbęs Pernod Ricard Rouss “Wine brand ambassador”. Nukri vienas pirmųjų pradėjo vystyti biologinę vyndarystę Sakartvele ir 2014-ais išleidęs pirmąjį komercinį vyną greitai atsidūrė Sakartvelo vyndarių olimpe.