Raudonasis sausas
Vynas yra daromas iš senų Syrah vynmedžių, auginamų vadovaujantis ekologinės vynininkystės tradicijomis.
Vynuogių sultys fermentuotos naujose 400 litrų prancūziško ąžuolo statinėse. Maceracijos procesas truko - 25 dienas. Pasibaigus alkoholinei fermentacijai vynas perkeltas į naujas Allier regione pagamintas statines, kuriose 13 mėn. buvo brandintas.
Gilios rubino spalvos su violetiniu krašteliu vynas pasižymi intensyviu ir tuo pačiu kompleksišku aromatu, kuriame juntamos prisirpusios šilkmedžio uogos, tamsios slyvos, oda bei džiovintas tabakas. Burnoje juntamos išraiškingos juodojo šokolado kartumo, saldaus tabako bei vanilės natos, kurias suteikia ąžuolas. Tai suteikia atsvarą vyne esančiai rūgščiai ir nokiam vaisiškumui.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie marinuotų raudonos mėsos patiekalų, sodrių troškinių su žvėriena.
“Pares Balta” vyninės, esančios Ispanijos Penedeso regione, istorija prasidėjo 1790 metais. 1970-aisiais prie jos vairo stojo Cusiné šeima. Broliai Joanas ir Josepas Cusiné dirba vynuogynuose, o jų žmonos kartu su enologėmis Maria Elena Jimenez bei Marta Casas yra atsakingos už vyno gamybą. Nuo 2010 metų ūkyje aktyviai taikomos ekologinės ir biodinaminės vynininkystės praktikos.