Vilnius

Klaipėda

Pierre Huet  Millesime 1935 Calvados AOC

Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Pierre Huet Millesime 1935 Calvados AOC

1378,00

Aprašymas

Šis kalvadosas mažiausiai 50 metų brandintas ąžuolo statinėse. 

Gėrimo gamybai obuolių sultys fermentuojamos 12 mėnesių, 100-to metų senumo ąžuolo statinėse. Naudojama dviguba distiliacija.

Aromatas šviežių obuolių, pereinantis į grybų ir obuolių pyrago aromatus. Skonis švelnus, elegantiškas, juntamos Madeiros likerinio vyno natos. 

Patiekti 18-20°C kaip didžestyvą, su džiovintais vaisias ar riešutais, puikiai tinka su vaisiniais desertais.

Pagaminta tik 900 butelių.

Apie gamintoją

Penktos kartos valdoma kalvadoso distilerija. François Huet (1859-1925) Pradėjo gaminti pirmuosius "Pierre Huet" distilerijos kalvadosus. Pierre Huet (1890-1975) Francois sūnus, kuris parduodavo savo produkciją geriausiems restoranams (Paul Bocuse, Taillevent, Guérard...). François Huet (1921-2013) Francois anūkas, aistringas distiliuotojas, kuris gamino konkrečių metų ("Vintage") kalvadosus, kurie iki šių dienų yra šeimos pasididžiavimas. Pierre and Philippe Huet Francois proanūkiai, kurie prisijungė prie šeimos verslo (1970 ir 1972). Cyril Marchand-Huetand ir François-Xavier Huet Penktoji karta prisijungusi prie šeimos verslo bei tęsia šeimos tradicijas.

Jums galėtų patikti