Dvidešimties metų darbo rezultatas atvyko į Lietuvą. Antrasis vyninės vynas,kuriuo jie labai didžiuojasi. Tai tarsi jų vizitinė kortelė, paraiška ir išraiška Sicijos žemės.
Vynas daromas iš atskiro vynuogyno, augančio molio, priemolio ir smėlio dirvoje. Derlius renkamas rankomis. Parvežtos į vyninę vynuogės 18-24 val laikomos 8–11 ° C temperatūroje. Fermentacija vykdoma trimis etapais nuolat palaikant 18–24 ° C temperatūrą: nerūdijančio metalo talpose, sekantis etapas - ąžuolo statinėse, užbaigiama fermentacija - nerūdijančio metalo talpose. Malolaktinis virsmas vykdytas ąžuolo statinėse. Vynas brandinamas Saury / Seguin Moreau ąžuolo statinėse 20 mėn.
Raudonųjų slyvų, aviečių, gervuogių, keptų paprikų, čili pipirų, saldymedžio, saldžiojo tabako aromatų. Švelnus, svarus, glotnių taninų.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie mėsos troškinių su daržovėmis ir miško grybais.
Pusbrolis Alessio su pusseserėmis Francesca ir Santi savo pavardę Planeta pavertė pasaulyje žinomu prekės ženklu. Su "Planeta" vynine siejamas visos Sicilijos vyndarystės renesansas, besitęsiantis iki šiol. Vietinės ir tarptautinės vynuogių veislės auginamos skirtingose salos vietose vynuogėms tinkamiausiomis sąlygomis. "Planeta" turi savo vynines šešiose Sicilijos provincijose, iš viso 390 hektarų vynuogynų ir 93 hektarus alyvuogių giraičių. "Planeta" gamina 21 vyno rūšį ir 3 aukščiausios klasės alyvuogių aliejaus rūšis. Penkiose vyninėse gaminamas vynas atspindi senovinę Sicilijos salos dvasią bei šiuolaikinės vyndarystės galimybes. Net 18 vyninės vynų buvo įvertintos trimis taurėmis (aukščiausias įvertinimas) Italijos vyno gide „Gambero Rosso“.