Raudonasis sausas
Vynas pavadintas Plumbago - dailios laukinės gėlės, augančios vyninę juosiančiuose miškuose, vardu. Sodrios violetinės spalvos vynas atsiskleidžia per nokių slyvų, gervuogių, kakavos, pipirų ir gvazdikėlių natas. Burnoje jaučiasi švelnūs taninai, vidutinė rūgštis kuriai kompleksiškumo suteikia juodųjų bei raudonųjų uogų ir šokolado derinys. Vynas pasižymi ilgai išliekančiu prieskonišku poskoniu, tad juo mėgautis galima ilgai.
Sultys fermentuotos nerūdijančio plieno induose. Maceracija 14 dienų vykdyta 25 ⁰C temperatūroje. Vynas nerūdijančiame pliene patiria malolaktinę fermentaciją ir sausio mėnesį 10 mėnesių buvo perpiltas į ąžuolines statines.
Tiekti 16 - 18 °C prie keptos kiaulienos, tuno kepsnio, griliuje keptų dešrelių ar kietųjų brandintų sūrių.
Pusbrolis Alessio su pusseserėmis Francesca ir Santi savo pavardę Planeta pavertė pasaulyje žinomu prekės ženklu. Su "Planeta" vynine siejamas visos Sicilijos vyndarystės renesansas, besitęsiantis iki šiol. Vietinės ir tarptautinės vynuogių veislės auginamos skirtingose salos vietose vynuogėms tinkamiausiomis sąlygomis. "Planeta" turi savo vynines šešiose Sicilijos provincijose, iš viso 390 hektarų vynuogynų ir 93 hektarus alyvuogių giraičių. "Planeta" gamina 21 vyno rūšį ir 3 aukščiausios klasės alyvuogių aliejaus rūšis. Penkiose vyninėse gaminamas vynas atspindi senovinę Sicilijos salos dvasią bei šiuolaikinės vyndarystės galimybes. Net 18 vyninės vynų buvo įvertintos trimis taurėmis (aukščiausias įvertinimas) Italijos vyno gide „Gambero Rosso“.