Santa Cecilia yra aukščiausios klasės vynas iš svarbiausios Sicilijos vynuogių veislės Nero d’Avola. Santa Cecilia – tai elegancijos, jėgos, pusiausvyros ir unikalių Sicilijos aromatų išaukštinimo išraiška. Šiandien tai yra raudonųjų vynų, pagamintų iš vietinių Sicilijos vynuogių, atskaitos taškas.Vynas brandintas 14 mėnesių kelissyk naudotose prancūziško ąžuolo statinėse. Kvapnus, vaisiškas, prieskoniškas vynas pasižymintis sodriu nokių slyvų, vyšnių, gervuogių aromatu bei svariomis, balzamiškomis natomis. Burnoje jaučiami puikiai integruoto ąžuolo niuansai, aksominiai taninai bei ilgai išliekantis, išraiškingas poskonis.
Tiekti 16 - 18 °C temperatūros, prie išraiškingų raudonos mėsos patiekalų, mėsingos žuvies.
Pusbrolis Alessio su pusseserėmis Francesca ir Santi savo pavardę Planeta pavertė pasaulyje žinomu prekės ženklu. Su "Planeta" vynine siejamas visos Sicilijos vyndarystės renesansas, besitęsiantis iki šiol. Vietinės ir tarptautinės vynuogių veislės auginamos skirtingose salos vietose vynuogėms tinkamiausiomis sąlygomis. "Planeta" turi savo vynines šešiose Sicilijos provincijose, iš viso 390 hektarų vynuogynų ir 93 hektarus alyvuogių giraičių. "Planeta" gamina 21 vyno rūšį ir 3 aukščiausios klasės alyvuogių aliejaus rūšis. Penkiose vyninėse gaminamas vynas atspindi senovinę Sicilijos salos dvasią bei šiuolaikinės vyndarystės galimybes. Net 18 vyninės vynų buvo įvertintos trimis taurėmis (aukščiausias įvertinimas) Italijos vyno gide „Gambero Rosso“.