Itališkas džinas, kuris yra distiliuojamas variniuose puoduose iš ‘Muscat’ vynuogių. Distiliatas sumaišomas su kadagio uogomis, ‘Muscat’ vynuogių odelėmis, kalninėmis pušimis, mėtomis, kalendromis bei kardamonu.
Džinas pasižymi stipriu kadagio aromatu, mėtos gaiva. Burnoje lengvas ‘Muscat’ vynuogių skonis, kurį papildo imbiero bei kalendros natos. Idealiai tiks į klasikinius kokteilius, mėgautis vienu ar su ledukais.
Distiliuojamas mažomis partijomis.
1898m. šiaudinių skrybėlių gamintoją GioBattą aistra grapai privertė pasigaminti mažą distiliatorių ir eiti per pažįstamus vyndarius distiliuojant po vyno spaudimo likusią vynuogių masę. Šį jo hobį perėmė jo vaikai ir vaikaičiai - anūkas Jacopo Poli šiandien gamina vieną iš geriausių Italijoje grapų.
Įspūdingoje distiliarinėje laikomasi penkių pagrindinių principų:
Pirma, naudojama tik šviežia ir sveika žaliava, jos atvežama vienai dienai ir tik toks kiekis, kokį gali perdirbti turima įranga.
Antra, žaliava distiliuojama iškart, nelaikoma.
Trečia, naudojami seniausi istoriniai distiliatoriai.
Ketvirta, dirbama be perstojo ir aistringai.
Penkta, gerbiamas produktas bei vartotojas.
Šie principai padeda Jacopo Poli'o šeimai pagaminti nuostabaus gėlių, prieskonių, vaisių aromato ir švelnaus, elegantiško ar intensyvesnio, rupesnio skonio grapas bei likerius, kurie pripažįstami daugelyje pasaulio šalių, bei puikuojasi garsiausių restoranų meniu.