Vilnius

Klaipėda

Poli Taiadea

Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Poli Taiadea

33,00

Aprašymas

Poli Taiadea likeris gaminamas iš grapos, chininmedžio žievės, apelsinų žievelių ir gvazdikėlių.  Aromatas prieskoniškas su vaisių natomis. Burnoje saldžiai karstelėjęs su toniko poskoniu. Rekomenduojama patiekti  10-15 °C.

Apie gamintoją

1898m. šiaudinių skrybėlių gamintoją GioBattą aistra grapai privertė pasigaminti mažą distiliatorių ir eiti per pažįstamus vyndarius distiliuojant po vyno spaudimo likusią vynuogių masę. Šį jo hobį perėmė jo vaikai ir vaikaičiai - anūkas Jacopo Poli šiandien gamina vieną iš geriausių Italijoje grapų.
Įspūdingoje distiliarinėje laikomasi penkių pagrindinių principų:
Pirma, naudojama tik šviežia ir sveika žaliava, jos atvežama vienai dienai ir tik toks kiekis, kokį gali perdirbti turima įranga.
Antra, žaliava distiliuojama iškart, nelaikoma.
Trečia, naudojami seniausi istoriniai distiliatoriai.
Ketvirta, dirbama be perstojo ir aistringai.
Penkta, gerbiamas produktas bei vartotojas.
Šie principai padeda Jacopo Poli'o šeimai pagaminti nuostabaus gėlių, prieskonių, vaisių aromato ir švelnaus, elegantiško ar intensyvesnio, rupesnio skonio grapas bei likerius, kurie pripažįstami daugelyje pasaulio šalių, bei puikuojasi garsiausių restoranų meniu.

Jums galėtų patikti