Raudonasis sausas
Šis vynas išsiskiria išraiškingu aromatų deriniu – juntami braškių uogienės, laukinių čiobrelių, mėtos ir laukinių gėlių kvapai. Skonyje dominuoja tamsios rūgščios vyšnios, papildytos pikantiškomis žolelėmis bei subtiliais prieskoniais, kurie puikiai dera su smulkiais ir išraiškingais taninais. Gaivi rūgštelė suteikia skoniui gyvybingumo, o pabaigoje švelnios skrudintų grybų natos prideda rafinuotų umami skonio natų.
Patiekti 16-18 °C prie keptos ėrienos, laukinės paukštienos patiekalų, šviežių kiaušininių makaronų pagardintų trumais ar kietais - vidutinio intensyvumo sūriais.
Youthful fruit character of ripe cherries and violets. On the palate, the wine is firm, rich in extract and medium-bodied. Precise on the finish. The tannins are a little rustic. Will improve and gain complexity as it matures.
Produttori del Barbaresco kooperatyvas buvo įkurtas 1958 metais ir šiuo metu yra laikomas vienu geriausių Barbaresco vyno gamintojų ir pavyzdžiu kitiems kooperatyvams visame pasaulyje. Šiuo metu jam priklauso 58 nariai ir 100 ha Nebbiolo vynuogynų Barbaresco apeliacijoje. Kiekvienai šeimai visiškai priklauso jos žemė ir jos vardas yra rašomas ant atskiro vynuogyno Barbaresco vynų etikečių. Šie vynai yra gaminami tik ypatingais derliaus metais, o vynuogės skinamos devyniose geriausiose Barbaresco apylinkės zonose: Asili, Rabaja, Pora, Montestefano, Ovello, Pajé, Montefico, Moccagatta ir Rio Sordo.