Raudonasis sausas
Kompaktiško, bet trykštančio skoniu vyno fermentacija vykdyta nerūdijančio metalo talpose, maceracija - 24 dienas nuolat palaikant 28 °C temperatūrą.Vynas 24 mėn. brandintas didelėse ąžuolo statinėse.
Raudonos granato spalvos, vynas kvepia juodaisiais serbentais, avietėmis, mėlynėmis, grybais, sausais lapais, balzamiku. Šiltas, apvalių ir minkštų taninų.
Brandinimo potencialas iki 20 metų.
Tiekti 16–18 °C prie ant griliaus keptos raudonos mėsos/ mėsingesnių žuvų, pastos su mėsos padažu.
Produttori del Barbaresco kooperatyvas buvo įkurtas 1958 metais ir šiuo metu yra laikomas vienu geriausių Barbaresco vyno gamintojų ir pavyzdžiu kitiems kooperatyvams visame pasaulyje.
Šiuo metu jam priklauso apie 50 narių ir 120 ha Nebbiolo vynuogynų Barbaresco apeliacijoje. Kiekvienai šeimai visiškai priklauso jos žemė ir jos vardas yra rašomas ant atskiro vynuogyno Barbaresco vynų etikečių. Šie vynai yra gaminami tik ypatingais derliaus metais, o vynuogės skinamos devyniose geriausiose Barbaresco apylinkės zonose: Asili, Rabaja, Pora, Montestefano, Ovello, Pajé, Montefico, Muncagota ir Rio Sordo.