Raudonasis sausas
Vynuogynas auga dumblino molio ir kalkakmenio dirvožemyje. Fermentacija vykdyta cementinėse talpose, palaikant 28°C temperatūrą. Maceracija -20 dienų, vykdyta malolaktinė fermentacija.Vynas 5 mėn. brandintas didelėse ąžuolo statinėse.
Rubino spalvos vynas kvepia baltaisiais piprais, juodąja arbata, anyžiais, mentoliu, džiovintomis spanguolėmis, slyvomis. Subalansuotas, žvalus, pilnas, ilgo poskonio.
Vyno brandinimo potencialas 5-8 metai.
Tiekti 16–18 °C prie farširuotų baklažanų, salotų su ančiuviais, daržovių salotų su rūkyta antiena, vytintų kumpių, pastos su trumais.
Produttori del Barbaresco kooperatyvas buvo įkurtas 1958 metais ir šiuo metu yra laikomas vienu geriausių Barbaresco vyno gamintojų ir pavyzdžiu kitiems kooperatyvams visame pasaulyje. Šiuo metu jam priklauso 58 nariai ir 100 ha Nebbiolo vynuogynų Barbaresco apeliacijoje. Kiekvienai šeimai visiškai priklauso jos žemė ir jos vardas yra rašomas ant atskiro vynuogyno Barbaresco vynų etikečių. Šie vynai yra gaminami tik ypatingais derliaus metais, o vynuogės skinamos devyniose geriausiose Barbaresco apylinkės zonose: Asili, Rabaja, Pora, Montestefano, Ovello, Pajé, Montefico, Moccagatta ir Rio Sordo.