Saldusis saldus
Josephshöfer vienuolynas pirmą kartą buvo minima oficialiuose dokumentuose prieš 1100 metų. Šalia jo esantį 3,8 ha dydžio vynuogyną 1858 metais įsigijo Reichsgraf fon Kesselstatt. Vynmedžiai auga pietiniame 60 laipsnių nuolydžio Mozelio šlaite, 180 metrų virš jūros lygio, pilkojo skalūno dirvožemyje.
Vyne gundantys saldžių melionų, persikų, kriaušių, apelsinų, medaus, vanilės aromatai. Prabangus gėrimas, pripildantis visą burną, minerališkas, puikaus saldumo ir rūgšties balanso. Likutinis cukrus vyne 119,7 g/l, rūgštingumas - 6,9 g/l.
Tiekti 8-10 °C su ančių ir žasų kepenėlėmis, mėlynojo pėlesio sūriu, obuolių, kriaušių, abrikosų pyragu, šokolado putėsiais, persikų šerbetu, vietoje deserto.
Reichsgraf fon Kesselstatt vyninė pasaulyje yra pripažinta kaip viena iš geriausių Vokietijos rislingo vynuogės vynų iš Mosel, Saro ir Ruwer regionų gamintojų. Visi vynuogynai yra valdomi šeimos. Kesselstatt visada sugebėjo pabrėžti kokybę. Griežti derliaus ribojimai, modernios ir puikios vyno laikymo sąlygos užtikrina, kad vynai rodo tvirtą charakterį. Tik rislingo vynuogės yra auginamos 36 ha Mosel Saar-Ruwer upių slėniuose. Reichsgraf fon Kesselstatt tikslas - atsižvelgti į Terroir ir išlaikyti gaivą, aromatus, vaisiškumą vynuose. Visi vynai fermentuojami su vietinėmis mielėmis labai žemoje temperatūroje. Vyninės vynai nuolat aukštai vertinami vyno specialistų ir žinovų.