Vilnius

Klaipėda

Roksala Rabarbarų putojantis vynas

Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Putojantis sausas

Roksala Rabarbarų putojantis vynas

21.00

Aprašymas

Šeimos vyninėje „Roksala“ vynai gaminami iš Sėlių krašte užaugintų, surinktų, kruopščiai atrinktų vaisų ir uogų, panaudojant senąsias vyndarystės tradicijas, asmeninę patirtį bei atradimus.

Šis putojantis rabarbarų vynas yra gaminamas išskirtinai iš rabarbarų, pasitelkiant tradicinį metodą, brandinant kiekvieną vyno butelį gamintojo rūsiuose su mielėmis ne mažiau kaip 9 mėnesius. 

Vynas kvepia šviežiais rabarbarais, kuriuos papildo pilnai sunokusių obuolių, brioche, skrebučio natos. Ypač smulkių burbuliukų ir vidutiniškai ilgo poskonio.

Patiekimas

Gamintojas rekomenduoja patiekti atvėsintą iki 8 ° C kaip aperityvą.

Apie gamintoją

Rokiškio rajone, Taručių kaime, prie pat sienos su Latvija įsikūrusi kaimo turizmo sodyba „Roksala“, kurioje R.Nagelės šeima pagal senas tradicijas gamina naminį vyną. Vynai daromi iš šiauriausiame Lietuvos vynuogyne užaugintų vynuogių bei kitų šeimininkų ūkyje auginamų vaisių ir uogų. Devyni iš jų turi Lietuvos tautinio paveldo sertifikatus. Raimondo vynai nuolatiniai Lietuvos vyno čempionato nugalėtojai.

R. Nagelė ir sūnus

R. Nagelė ir sūnus

Visos gamintojo prekės

Jums galėtų patikti