Putojantis sausas
Šeimos vyninėje „Roksala“ vynai gaminami iš Sėlių krašte užaugintų, surinktų, kruopščiai atrinktų vaisų ir uogų, panaudojant senąsias vyndarystės tradicijas, asmeninę patirtį bei atradimus.
Šis putojantis rabarbarų vynas yra gaminamas išskirtinai iš rabarbarų, pasitelkiant tradicinį metodą, brandinant kiekvieną vyno butelį gamintojo rūsiuose su mielėmis ne mažiau kaip 9 mėnesius.
Vynas kvepia šviežiais rabarbarais, kuriuos papildo pilnai sunokusių obuolių, brioche, skrebučio natos. Ypač smulkių burbuliukų ir vidutiniškai ilgo poskonio.
Gamintojas rekomenduoja patiekti atvėsintą iki 8 ° C kaip aperityvą.
Rokiškio rajone, Taručių kaime, prie pat sienos su Latvija įsikūrusi kaimo turizmo sodyba „Roksala“, kurioje R.Nagelės šeima pagal senas tradicijas gamina naminį vyną. Vynai daromi iš šiauriausiame Lietuvos vynuogyne užaugintų vynuogių bei kitų šeimininkų ūkyje auginamų vaisių ir uogų. Devyni iš jų turi Lietuvos tautinio paveldo sertifikatus. Raimondo vynai nuolatiniai Lietuvos vyno čempionato nugalėtojai.