Baltasis sausas
Vynas daromas iš jaunų vynmedžių uogų, augančių "Muschelkalk" dirvožemyje, Neuleininger Sonnenberg vynuogynuose.
Gelsvai žalsvo atspalvio vynas pasižymi prinokusių agrastų, pievų gėlių aromatu. Skonyje juntama lengva, gaivi rūgštis, kurią praturtina žaliųjų kaulavaisių skoniai.
Patiekti 10-12°C temperatūros prie baltos žuvies, brokolių, žiedinių kopūstų patiekalų, minkštų sūrių (ypač šviežias ožkos sūris Chevrepaille arba Buchette).
Ūkis įsikūręs vaizdingame pietvakarių Vokietijos Pfalco regiono Neuleiningen miestelyje nuo 1643m. gamina tradicinius šio krašto vynus. "Mūsų vynai, mūsų namas, mūsų dirvožemis, ir mūsų klientai mums brangūs " , - sako Rüttger šeima.