Raudonasis sausas
Vynuogės šiam vynui yra renkamos išskirtinai iš šalia Pietų vandenyno esančių Pietų Australijos vynuogynų.
Vynas brandintas ąžuolo statinėse. Slyvų uogienės, prieskonių, baltojo šokolado, juodosios arbatos bei juodųjų uogų aromato. Burnoje vynas prinokusių taninų, svarus; prinokusių slyvų, trešnių natas papildo švelnus juodųjų pipirų prieskonis.
Sukurtas mėgautis jaunas, tad papildomo brandinimo butelyje nereikalauja.
Paitiekti 16 - 18° C prie veršienos, stirnienos patiekalų, brandintų sūrių, riešutų, šokoladinių desertų.
Viena iš Berto Salomono svajonių buvo greta baltųjų vynų, gaminamų šeimos vyninėje „Salomon Undhof“ Austrijos regione Kremstalyje, turėti ir gerą raudonųjų vynų pasirinkimą. Ši svajonė išsipildė tolimojoje Australijoje, kurią Bertas įsimylėjo dar septintajame dešimtmetyje, kuomet vyno importo kompanijoje „Schlumberger“ priklausė direktorių tarybai. Jo dėka į Austriją pirmą kartą buvo importuotas australietiškas vynas. Beje, tuo metu B. Salomonas buvo vienas Austrijos vyno instituto direktorių. Didžiąją svajonę jis įgyvendino 1995-aisiais, įsigijęs vyninę „Salomon Estate“ Finniss River regione, maždaug 50 kilometrų nuo Adelaidės. Įdomiausia tai, kad 1866 metais Johannas Nepomukas Hinteröckeris , Salomono šeimos ainis, emigravo iš Austrijos Vachau regiono į Australiją. Po keturių metų darbo „Seven Hills“ vyninėje (Kler slėnyje) Adelaidės priemiestyje Norwoode jis įsteigė Šv.Ignaco koledžą. Kas galėjo žinoti, kad daugiau nei po šimto metų Salomono palikuonys sugrįš į Australiją ir vėl augins vynuoges.